STAVÍTE NEBO REKONSTRUUJETE?

Pořiďte si prvotřídní tepelné čerpadlo

Užívejte si doma komfort odpovídající 21. století


V nových budovách mají tepelná čerpadla vynikající účinnost, a díky tomu významně snižují náklady na vytápění, přípravu teplé vody a chlazení. Jsou také skvělým řešením při modernizaci starého topného systému a výměně starých kotlů za ekologické vytápění.

 

V kombinaci s větrací jednotkou ještě více snižují energetickou náročnost vašeho domu a zajistí čistý a zdravý vzduch pro vaši rodinu.


Perfektně sladěné sety tepených čerpadel

 
 
 
 
 
  • Kombinací tepelných čerpadel se systémy řízeného větrání zajistíte čistý a zdravý vzduch pro vaši rodinu.
  • Každá nová budova se stavebním povolením vydaným po roce 2021 musí splňovat přísnější kritéria energetické náročnosti na základě vyhlášky č. 264/2020 Sb. Novela vyhlášky zvyšuje požadavky na kvalitu návrhu objektu a na správnou koncepci energetického managementu.
  • Díky instalaci systémových řešení STIEBEL ELTRON se připravovaných změn bát nemusíte!
  • Přesvědčte se o výhodách rekuperačních jednotek v našem videu.
 
 
 
 
 
  • Připravili jsme cenově atraktivní sety pro novostavby i rekonstrukce o ploše od 100 do 400 m2. Můžete si vybrat podle potřeb vaší rodiny.
  • Všechny sety lze připojit k fotovoltaickým systémům.
  • Tepelná čerpadla vynikají minimální hlučností, která se dá ještě víc snížit díky režimu Silentmode.
  • Sety jsou připravené pro komfortní komunikaci s nadřazenou regulací a lze je pohodlně ovládat prostřednictvím aplikace v domácí síti.

Napište nám a rádi vám s výběrem pomůžeme

Seznamte se s kompletní nabídkou setů tepelných čerpadel


Stáhněte si katalog

Výběr tepelného čerpadla

Točí se vám z množství výhodných setů hlava?

 

Vyzkoušejte buď náš online průvodce pro výběr tepelného čerpadla, nebo si stáhněte katalog, kde jsou vlastnosti a výhody všech setů podrobně popsané.


Otevřít online průvodce

Nejdůležitější výhody tepelného čerpadla v kostce

Tři funkce v jednom

 

Ohřev vody, vytápění a chlazení pomocí obnovitelných zdrojů energie. Monoblokové tepelné čerpadlo od společnosti STIEBEL ELTRON zajistí komfort pro váš domov bez jakýchkoli problémů.

Spolehlivý systém z výroby

 

Tepelné čerpadlo má hermeticky uzavřený chladicí systém přímo ve výrobním závodě, kde je následně podrobeno zkoušce těsnosti.

Velmi tichý provoz

 

Nikdo nemá rád hluk, zejména ve svém vlastním domě. Z hluku tepelného čerpadla však není nutné mít obavy, jejich konstrukce prošla v uplynulých dvaceti letech významnými změnami a požadavky na snížení hlučnosti patřily vždy k nejdůležitějším.

Mezi nejtišší tepelná čerpadla na trhu patří podle prokazatelných údajů/odborníků produkty značky STIEBEL ELTRON.

Kompaktní kotelna

 

Nemáte velkou technickou místnost? Žádný problém. STIEBEL ELTRON nabízí tepelná čerpadla pro každou stavební situaci: pro malé prostory, pro venkovní i vnitřní instalaci.

Made by STIEBEL ELTRON

 

Máme jasnou vizi: podporovat postupný přechod na obnovitelné zdroje energie s produkty „made by STIEBEL ELTRON“. Vždy klademe důraz na efektivitu, kvalitu a design.


Kromě příznivé ceny také dotace od státu

 

  • Znečištění ovzduší představuje podle Světové zdravotnické organizace (WHO) jeden z nejrizikovějších vlivů na naše zdraví. Zatěžuje nás i finančně, což si uvědomuje i Ministerstvo životního prostředí ČR, které dalo zelenou výhodným dotacím, které ochrání nejen přírodu, ale i vaši peněženku.
  • Kromě výhodné ceny tak můžete na tepelná čerpadla STIEBEL ELTRON získat také státní dotaci z programů Nová zelená úsporám nebo Kotlíkové dotace.

  • Další informace naleznete na naší stránce o státních dotacích pro tepelná čerpadla nebo se obraťte na naše obchodní a technické zástupce.

Máte zájem?


Nepropásněte tuto příležitost. Pro více informací kontaktujte naše obchodní zástupce nebo nám zašlete e-mailovou poptávku pomocí níže uvedeného formuláře.


Spojte se s námi pomocí kontaktního formuláře

Příloha