STIEBEL ELTRON získal ocenění Czech Business Superbrands 2023

Společnost STIEBEL ELTRON v rámci 11. ročníku Czech Superbrands 2023 opět získala titul Czech Business Superbrands určený těm nejprestižnějším obchodním značkám. Obhájila tak své ocenění z roku 2021. O tom, jakým značkám bude titul udělen rozhoduje v několika kolech komise expertů, tzv. Brand Council. Odborná komise je sestavena z profesionálů z oblasti byznysu, komunikace, marketingu a médií.

V rámci hodnocení odborníci posuzují obchodní výsledky značek, jejich prestiž, známost, oblibu a povědomí o značce u zákazníků. Jak uvádějí pořadatelé soutěže, udělení titulu Superbrands je uznáním vynikajícího postavení značky na lokálním trhu.

„Vážíme si toho, že jak zákazníci, tak odborná veřejnost vnímají vynikající pověst značky STIEBEL ELTRON, která je výsledkem naší dlouhodobé péče o co nejvyšší kvalitu našich produktů a služeb,“ říká Jan Metlický, CEO společnosti. „Ocenění nás zavazuje k tomu, abychom i nadále drželi laťku vysoko,“ dodává šéf společnosti STIEBEL ELTRON.

Program Superbrands vznikl ve Velké Británii a v Česku uděluje ocenění od roku 2013. Podle jednotné metodiky získávají ocenění ty nejlepší značky v téměř devadesáti zemích světa.

 

O společnosti Stiebel Eltron

V České republice působí STIEBEL ELTRON od roku 1991, od roku 2018 je Praha sídlem vedení Clusteru pro střední a východní Evropu, a tedy sídlem části top managementu mezinárodní skupiny STIEBEL ELTRON. Firma je průkopníkem v oblasti obnovitelných zdrojů energií – konkrétně výrobu tepelných čerpadel zahájila společnost už v polovině 70. let minulého století. Evropský úřad pro životní prostředí udělil v roce 2022 společnosti STIEBEL ELTRON nejvyšší hodnocení “Klimatický lídr”, za její využívání obnovitelných energií šetrných ke klimatu. Skupina v současnosti vlastní sedm výrobních závodů, 26 prodejních společností a má zastoupení ve více než 120 zemích. Zhruba 50 % obratu pochází ze zahraničí. Společnost má přibližně 5000 zaměstnanců po celém světě.

Více informací najdete na www.stiebel-eltron.cz.

 

Kontakt pro média:

Dana Stloukalová

dana.stloukalova@stiebel-eltron.cz

+420 602 185 379

www.stiebel-eltron.cz